Verstraaten Business Mobility

Het idee om Verstraaten Business Mobility te starten is medio 2022 ontstaan bij de vierde generatie binnen het familiebedrijf Verstraaten. Het is voor ons een logische stap dat er binnen deze generatie een bedrijf op zakelijk vervoer wordt gestart. De naam Verstraaten is sinds de jaren ’60 onlosmakelijk gekoppeld aan personenvervoer.

Onze missie is het realiseren van hoogwaardig en kwalitatief goed vervoer voor elk bedrijf. Dit doen wij door het inzetten van luxe en comfortabele auto’s met gekwalificeerde chauffeurs.

“Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw tijd is.”

Verstraaten Express

Verstraaten Express is een logistieke dienstverlener. We richten ons niet alleen op het vervoeren van producten van A naar B, maar we gaan verder in het ontzorgen van de klant bij elk logistiek vraagstuk. Hierbij richten we ons voornamelijk op de farmaceutische industrie. We bieden een  jong en milieuvriendelijk wagenpark, variërend van een (geconditioneerde) bestelauto tot een complete truck met trailer.

Funeral Assist Zuidoost Nederland

Sinds 2010 is Funeral Assist Zuidoost Nederland  de specialist op het gebied van uitvaartmobiliteit in de meest brede zin van het woord. De dienstverlening blijft niet beperkt tot de planning en uitvoering van staatsie- en volgvervoer en Overledenenzorg- en vervoer. We gaan namelijk  verder. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot bedrijfsadviseur en vraagbaak voor bedrijven in de uitvaartbranche.

Verstraaten Groep

Verstraaten Business Mobility, Verstraaten Express en Funeral Assist Zuidoost Nederland zijn onderdeel van Verstraaten Groep.

“Comfortabel reizen van A naar B”

- Ties Vullings

“Komen hun afspraken goed na”

- Jonas Cremers

Geschiedenis

De familienaam Verstraaten is al sinds 1949 te linken aan vervoer. In dat jaar startte Piet Verstraaten Sr. met vrachtvervoer en een personenauto. Begin jaren ’60 nam zijn zoon Piet jr. het bedrijf over en werd er voornamelijk gefocust op het verzorgen van ziekenvervoer, leerlingenvervoer en personeelsvervoer. In 1988 heeft de derde generatie, Geert-Jan en Piet jr., het familiebedrijf overgenomen met als doel een landelijke speler te worden gericht op zakelijk personenvervoer. Eind jaren ‘90 had Verstraaten ongeveer 60 voertuigen en 100 personeelsleden.

© 2024
Created by LR Internet